Esztétikai fogászat

Ki ne szeretne egy gyönyörű, fehér mosolyt, amely harmóniában van  arcával, arckarakterével.  Olyan mosolyt, amely kiegészíti, kifejezi személyiségéből feltörő örömét, sőt megkoronázza azt. Amely magabiztosságot ad, mert természetesen szép.

Legtöbbször ez a cél könnyebben megvalósítható, mint gondolnánk!

Az esztétikai fogászat során szakembereink/fogorvosaink az első konzultáció alkalmával felmérik azokat a sokszor nüansznyi eltéréseket, amelyek  könnyen korrigálhatóak.

Az esztétikai fogászat főbb területei:

Mosolytervezés

A mosolytervezés során szakemberünk felméri az Ön természetes adottságait és ez alapján Önnel közösen tervezzük meg, hogy milyen változtatásokkal érjük el az arckarakteréhez leginkább illő, ragyogó mosolyt.

Fogfehérítés

Ha valaki szeretne valóban fehér fogakat, akkor érdemes ezt a legmodernebb technológia és anyagok használatával elérni és óvakodni a sokszor kétes hatású házi megoldásoktól. Az esztétikai fogászat egyik fontos elem a fogfehérítés, amelyet rendelőnkben a fogakat védő, hatékony módszerrel végzünk el.

Fogkőeltávolítás

Szakembereink tökéletes alapossággal, mégis finoman távolítják el azokat a fogakra rakódott anyagokat, amiket Ön az otthoni fogmosással már nem képes.

Héjak

Ha frontfogai alakjával nincs megelégedve, esetleg kicsit szabálytalanok, de nem szeretne évekig tartó fogszabályzó kezelést, akkor Önnek a héj a legjobb megoldás.

Fehér tömések

Ha már tömni kell a fogakat, akkor egyértelmű egy esztétikai fogászat esetén, hogy olyan megoldást kell keresni, amely tartós és a tömés nem színe nem tér el a fog színétől. Erre találták ki a fehértömést.

Bastion Healthcare Fogászat

e-mail: info@bastionhc.com
telefon: +36703416496
cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 3/a