Fogászat

Fogorvosi rendelő

Rendelőnkben a fogászat és szájsebészet teljes spektrumát kínáljuk magas színvonalon, a legmodernebb eszközökkel, csúcsminőségű anyagokkal és professzionális kezelési módokkal dolgozva. Orvosaink nemzetközi fogászati tapasztalattal is rendelkeznek, ami komoly biztosíték arra, hogy ön a legjobb ellátásban fog részesülni. Munkatársaink nagy hangsúlyt tesznek arra, hogy ön félelem, stressz és fájdalom nélkül élje át a kezelést.

 

Esztétikai fogászat

Ha szeretné, hogy a mosolya szebb, a fogai fehérebbek legyenek, akkor az esztétikai fogászati rendelés tud önnek hatékonyan segíteni. Esztétikai fogorvosaink az első konzultáció alkalmával felmérik azokat a sokszor nüansznyi eltéréseket, amelyek  könnyen korrigálhatóak. A mosolytervezés segítségével személyre szabottan segítünk a tökéletes mosoly kialakításában. A fogkőeltávolítás, fogfehérítés a fogainak a színében hoz komoly javulást, míg a héjak a fogak formájának a rendellenességeit hivatott kezelni.

Lyukas fogainak a kezelésekor a BHC fogászat fehér tömőanyagokat használ, amelyek a professzionális, szakértő kezek által szinte észrevehetetlen módon összeépülnek a foggal.

 

Fogak felépítése, helyreállítása

Letört fogak, cserére szoruló régi nagy tömések, nagy fogszuvasodások, amikor a saját fogból csak nagyon kis darab, ne adj Isten csak a fog gyökere van meg…

Ezekben az esetekben a BHC fogászati rendelőben a még ép fogszöveteket felhasználva, azokra ragasztjuk a fog hiányzó részét kiegészítő fogpótlást. Ez lehet betét (inlay, onlay) vagy csap+korona attól függően, hogy a fogból mennyi maradt épen.

 

Foghiányok pótlása

Hiányzó fog pótlására két fő lehetőség van: az implantátum és a híd pótlás. A BHC fogászati rendelőben mindkét kezelési módnál a hosszú távú, tartós eredményt tartjuk szem előtt.

 

Szájsebészet

A fogászat egyik fontos területe a szájsebészet, amire legtöbbször bölcsességfogak eltávolításakor, illetve csontpótláskor szokott szükség lenni.

 

Gyermekfogászat

Egy életre meghatározhatja a gyerekek fogászathoz való viszonyulását az első benyomás. Éppen ezért se az időt, se az energiát nem sajnáljuk, hogy a kis pácienseink jó benyomással távozzanak a kezelés után. Bár sokan nem tudják, de a lyukas tejfogakat is fontos kezelni, mivel egy szuvas tejfog, akár az utána jövő maradandó fogra is káros hatással lehet.

 

Fogágybetegség kezelése

A meglazult fogak, ínyvisszahúzódás, csontpusztulás akár idősebb, akár fiatal korban is ijesztő lehet. A fogágybetegséget könnyebb megelőzni, mint gyógyítani. A folyamat a legtöbb esetben úgy indul, hogy a fogakon lepedék, majd ebből kialakuló fogkő halmozódik fel.

Bastion Healthcare Fogászat

e-mail: info@bastionhc.com
telefon: +36703416496
cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 3/a